Behandelingen

De behandelingen die door drs. Dapper worden verricht zijn erop gericht om zichtbare veroudering in de vorm van rimpels en plooien tegen te gaan evenals (diepere) rimpels te voorkomen bij zowel mannen als vrouwen met behulp van BOTOX en/of fillers.

“Mijn streven is een zo natuurlijk mogelijk resultaat waarin men er gewoon goed uit kan (blijven) zien. Onrealistische verwachtingen zal ik altijd bespreekbaar maken. Als iemand na mijn behandelingen te horen krijgt ‘Wat zie je er goed uit’, dan is mijn doel behaald.”

Vooraf bespreken wij de wensen en verwachtingen en doorlopen we de medische gegevens van iemand. Als een direct daaropvolgende behandeling gewenst is wordt het toestemmingsformulier ingevuld en kunt u plaatsnemen in de behandelstoel.

De te behandelen zone(s) worden ontsmet en middels dunne naaldjes wordt de behandeling uitgevoerd. Mogelijke bijwerkingen hiervan zijn: lichte zwelling, blauwe plekjes of wat roodheid rondom de injectieplaats. De bijwerkingen zullen binnen enkele uren – dagen ook weer volledig zijn weggetrokken. De meeste mensen zullen zonder zichtbare plekjes de behandelkamer uitlopen.

Na de behandeling krijgt u instructies mee met wat u kunt verwachten en leefstijl-adviezen voor het optimale effect en meest langdurige resultaat!

Contra-indicaties

Dit zijn redenen om een behandeling niet te (mogen) ondergaan

  • Eerdere behandeling met een permanente filler
  • Zwangerschap/borstvoeding
  • Jonger dan 25 jaar, deze leeftijdsgrens is door de Botox Clinique zelf opgesteld

Neem contact op

Vragen of meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Home » Behandelingen

    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.